Man bedreigt politie via Facebook en wordt aangehouden

dinsdag 8 september 2015

Boxmeer - De politie hield maandagmiddag kort na 15.00 uur een 43-jarige man uit Boxmeer aan voor bedreiging van de politie via Facebook.

De man had eerder een priv├ębericht gestuurd naar de Facebook-pagina van de politie van Boxmeer met daarin ernstige bedreigingen aan het adres van de politie. Er werd onder meer een foto van een vuurwapen gestuurd.

Terwijl de politie bezig was met de voorbereidingen van zijn aanhouding zag een agent dat de verdachte het bureau voorbij fietste. Agenten gingen direct naar buiten en wisten de man op de Uitleg in Boxmeer aan te houden. Bij een fouillering werd geen wapen aangetroffen. Ook in zijn woning werd niets van een vuurwapen gevonden. De man is dinsdagmiddag naar huis gestuurd met een proces-verbaal, dat wordt doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

De politie vindt agressie, maar ook bedreigingen en geweld tegen haar medewerkers onacceptabel. Politiebeambten hebben een verantwoordelijke rol in de samenleving en moeten zonder te worden gehinderd hun werk kunnen doen. Met wederzijds respect. Agressie of geweld, in welke vorm dan ook, tegen medewerkers wordt niet getolereerd.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Beugen | 112 alarmeringen Beugen | Goedkoop Tanken in Beugen | Supermarkten in Beugen | Weerbericht Beugen